Loading...

Nga sot klasat pa telefona (VIDEO)

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

Kjo video tregon sa i bukur është Llapi

Krahina e Llapit shquhet për bukuritë natyrore që ka, por këto bukuri mund t’i shihni edhe përmes një video. Ajo është realizuar nga Studio “Nikon”, ku janë paraqitur qendra e qytetit të Podujevës, lumi Llap, Kompleksi Memorial “Baza e Parë e UÇK-së” dhe liqeni i Bakllavës. Te pjesa e Kompleksit Continue Reading

aguxon mema mshu a hahahhah

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

tag dikon që menon kshtu hahahha

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading