Loading...

Sabri Fejzullahu tregon se cilin person e don më shumë se djalin e tij, Ermalin

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

Kjo është radha e pritjes së qytetarëve në Prizren për një takim informues rreth mundësisë së punësimit në Gjermani

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

kujt po i duket Kadri Veseli si Arian Cani?

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

“Zjarrfikësit më të shkelurit me paga”

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga STOP Online. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të STOP Online. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen Continue Reading

Halloween – festë jonjerëzore [ FOTO ]

Pasi të përfundohet kjo festë prindërit kërkojnë këshilla për fëmijët me arsyetimin se fëmijët e tyre tani po kanë makthe natën. Lind pyetja: “Si ka mundësi që tek ne pa asnjë të drejtë, institucionet arsimore e sidomos ato parashkollore e shndërrojnë në festë këtë ditë, po ashtu duke i sugjeruar Continue Reading