Loading...
Loading...

Një përleshje ndërmjet disa të rinjve sonte në Prishtinë, ka përfunduar me të pla.gosur.

Ballkani.info nga informacionet e para mëson se në këtë për.leshje janë th.erur me thika dy ose më shumë persona.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Muharrem Fejza” në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Ballkani.info po ashtu ka siguruar edhe fotografi dhe video nga vendi i ngjarjes, ku shihet edhe autoambulanca.

Loading...

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.