Loading...
Loading...

Pas dy ditëve të erërave dhe shiut, Kroacia dhe Bosnja dhe Hercegovina janë përballur me probleme të mëdha përmbytjesh, shkruan AlbanienShow

Drama më e madhe zhvillohet në pjesët qendrore të Kroacisë dhe në veri të Bosnjës dhe Hercegovinës. Në afërsi të Karlovacit në Kroaci, një fshat i tërë është nën ujë, dhe në veri të BiH, disa vendbanime janë të prera plotësisht. Në zonën e Novi Grad në Republikën Srpska, lumenjtë u përmbytën dhe disa familje u përmbytën.

Por ajo e cila ka befasuar banorët e e qytetit Drvar, në Bosnje sot është bora e cila ka rënë.

Më poshtë, AlbanienShow sjell pamje nga këto shtete ku janë përmbysur disa zona.

Loading...

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.